En travl weekend for folk og fæ


Vi har i denne weekend haft travlt, besøg af søde hvalpekøbere, working test og international certifikat udstilling i Vejen. De sidste to arrangementer var hvalpene selvfølgelig ikke med til, da de jo bare er bitte små babyer endnu, men det var lidt af et puslespil at få tidsplanen til at gå op, så hvalpene ikke var selv hjemme.

Registrering i Dansk Kennel Klub

I denne uge skal hvalpene registreres i Dansk Kennel Klub og alle hvalpe opdrættet hos en kennelmærke indehaver, bliver udstyret med det respektive kennelnavn på stamtavlen, det svarer lidt til, at vi på to ben har et efternavn. Som opdrættere i DKK, bestemmer vi selv stambogsnavnene på vores opdræt -altså om vi vil køre alfabetisk, temaer eller bare give hvalpene de kaldenavne, som hvalpekøberne beslutter sig for. Da vi stadig var på planlægnings stadiet havde vi besluttet os for et tal-tema, men af forskellige årsager og startvanskelighederne, har vi ændret temaet, så det bliver et Harry Potter Kuld.


I gamle dage skulle vi registrere med papir og pen, men idag foregår det hele via DKKs opdrætter portal på www.hundeweb.dk Det er super let at få hvalpene registeret og betaling sker online. Jack er fra før hundeweb blev udviklet, så vi skal stadig have en underskrift fra Kurt der ejer ham, ellers sker hanhundeejerens godkendelse også automatisk via hundeweb.

KH Marlene & Cirka-Sutsko + Rollinger