Tyksak på tur..


Cirka er stadig frisk og frejdig om end noget vommet, vi går vores daglige ture i skoven, hvor hun lige skal tjekke op på om skovens råvildt og kronvildt er hjemme. Hun er blevet udstyret med en flexline, så hun kan have lidt ”frihed” under opsyn, nu hun ikke kommer med i hundeskoven længere. Jeg synes tæverne bliver ret instinktstyrede sidst i drægtigheden og så er det bare bedst, at have fat i den lange ende.

”Hvalpenes første ormekur..”

Der er mange meninger om ormekur til drægtige tæver, men vi bor på landet/i skoven og har kat, så vi behandler altid vores drægtige tæver mod orm på 42. dagen. Cirka kvitterede (som forventet) ikke med orm, men man går ud fra, at alle hvalpe er født med spolorm, de smittes nemlig af tæven i den sidste tredjedel af fosterstadiet. Læs meget mere om orm hos hund her: http://www.netdyredoktor.dk/hu... 

Stambogsnavne

Alle hvalpe opdrættet hos en kennelmærke indehaver, bliver udstyret med det respektive kennelnavn på stamtavlen, det svarer lidt til, at vi på to ben har et efternavn. Som opdrættere i DKK, bestemmer vi selv stambogsnavnene på vores opdræt -altså om vi vil køre alfabetisk, temaer eller bare give hvalpene de kaldenavne, som hvalpekøberne beslutter sig for. Vi har forskellige temaer på vores kuld og denne gang har vi besluttet os for et tal-tema.

God weekend fra
Marlene & Fru Kaptajn Vom