Vi har travlt..


Jeg ved godt vi lavede en opdatering igår også, men der sker bare ting og sager i hvalpekassen

De små er nu så mobile, at de har prøvet at kravle ud af kassen ved flere lejligheder og nu var det på tide at Lasse og jeg flyttede sikkerhedskanterne op. Jeg bliver altid helt vildt glad, når jeg ser at vores anstrengelser for at præge hvalpene på lyde og bevægelser bærer frugt – selv i en tidlig alder.

Rigtig hundemad

Selvom de små er meget trivelige, er det ved 3 ugers alderen vi normalt starter med at give dem mos – det er blendet hvalpefoder der bliver serveret. Jeg havde faktisk forventet, at de små Numre ikke ville spise, men der tog jeg helt fejl.

Nye indbyggere i hvalpekassen

Jeg var forbi Røde Kors i går og jeg tror ikke de havde flere bamser tilbage, da jeg forlod butikken. De blev vel modtaget hjemme i kassen og hvalpene synes det er dejligt at have noget man kan øve sig på ”at slå ihjel” og jeg fandt den mest fortryllende and der kan sige rap-rap-rap når man trykker på den. Den gemmer vi til lidt senere, så vi kan holde en lille fest med den i haven.

På græs

Hvalpene har også været på græs for første gang, de havde deres egen Picknick-kurv med (læs Moar) så efter lidt mad, var det spændende at undersøge den store verden udenfor.


Ha’ en dejlig solskinsdag
Marlene, Cirka-Sutsko og Nummer 1, 2 & 3