Boxer
Godmodig, glad og fuld af gå-på-mod
6 Hvalpe
Boxer

Boxer


Størrelse

Mellem

Temperament

Moderat

Pelspleje

Lille

Aktivitets-
niveau

Højt

MENTALITET

En boxer er nysgerrig, modig og en meget energisk hund. Den er aktiv, alsidig og formår både at være selskabshund i en sporty familie og at dyrke forskellige former for hundesport på netop det plan, der passer den enkelte ejer. En boxer er vagtsom, men ikke gøende. Generelt omgængelig over for alle, meget glad for børn og for at lege.

BEHOV

En boxer kræver rigelig fysisk udfoldelse og motion. Trives med masser af socialt samvær både med mennesker og andre hunde. Sætter pris på at få lov til at løse opgaver, som stimulerer den mentalt.

AKTIVITETSNIVEAU OG HANDLERADIUS

Boxeren er særdeles glad for leg og bevægelse, som helst skal foregå i rask trav, så den kan nå at få alle oplevelser med. Når den er udvokset og nogenlunde velopdragen, er en cykeltur god motion. Holder i reglen tæt kontakt med sine mennesker.

PELS OG PLEJE

Den helt korte og glatte pels har ikke nogen underuld, der kan beskytte mod varme og kulde, så boxeren kan godt være lidt kuldskær, hvis den ikke er i bevægelse. Pelsen kræver ingen pleje, en daglig aftørring med et opvredet vaskeskind fjerner de fleste løse hår.

TIPS OG TRICKS TIL INDLÆRING OG HÅNDTERING

En boxer er positiv og glad for al slags indlæring og træning. Nem at motivere gennem leg med fx en bold. Hundens adræthed kan få den til at virke voldsom, så aktivitet bør veksle med dæmpende øvelser. Hanhundene kan være udfordrende over for hinanden.

HØJDE

Hanner 57-63 cm. Tæver 53-59 cm.

VÆGT

25-30 kg.

FARVER

Gul eller tigret med sort maske, eventuelt med hvide aftegninger.

OPRINDELSE

Den gamle bullenbeisser blev i Syd- og Mellemeuropa brugt til jagt på vildsvin og hjorte. Da skydevåbnenes træfsikkerhed ikke var god, skulle hunden holde vildtet fast, indtil jægeren kom tæt nok på. Den brede mund, den fremskudte underkæbe og de højtliggende næsebor sikrede, at hunden stadig kunne få luft. Nutidens boxer er opstået fra lokale typer, krydset med udenlandske racer. En overgang blev racen brugt som kamphund. I dag er boxeren en elsket familiehund og en pålidelig brugshund.

HJEMLAND

Tyskland.

INTERNATIONALT RACENAVN

Deutscher Boxer.

Boxer HVALPE TIL SALG

VISER 1 ANNONCER

Herunder finder du en oversigt over aktuelle kuld af racen Boxer, der pt. er til salg.
Husk også at læse guiden til, hvad du skal være opmærksom på, inden du køber hund.

6 Boxer til salg på købhund.dk
1 5 6 Hvalpe

Født d.: 22.04.2021
Klar til salg:
Ikke oplyst

Opdrætter:
Dan Bilsteen

4262 Sandved

Alternativer til Boxer

FEED

Del dit eget billede med #danskkennelklub